Maakaapelointi

Maakaapelointia kustannustehokkaasti

Ota yhteyttä!

Rakennuspalvelu Ab PajaCenter Oy:lla on mittava ja kattava kokemus pienistä ja suurista maakaapelointiprojekteista eri puolilla Suomea. Kustannustehokas maakaapelointi vaatii onnistuakseen erittäin kokeneen henkilöstön ja huolellisen etukäteissuunnittelun.

Maakaapelointia teemme pääasiassa Satakunnassa ja Pirkanmaalla, mutta sopimuksen mukaan muuallakin Suomessa.

Saumaton yhteistyö

Yrityksemme vahvuus maakaapeloinnissa on henkilöstömme saumaton yhteistyö projektien aikana. Kun kaikki rattaat pyörivät yhtä aikaa täsmälleen oikeaan suuntaan, on maakaapeloinnin tekeminen lasten leikkiä.

Olemme tiiviisti myös yhteydessä asiakkaaseen ja yhteistyökumppaneihin, jotta maakaapelointi onnistuu ensimmäisellä kerralla, eikä jälkikäteen tarvitse ryhtyä enää muutoksiin. Laskemme kaapelit maahan kellon tarkkuudella, ilman turhia viivytyksiä.

Maakaapelointia vuosien kokemuksella

PajaCenterilla on vuosien kokemus maakaapeloinnista, mikä auttaa uusien projektien suunnittelussa ja toteutuksessa. Maakaapeloinnissa täytyy osata huomioida monia seikkoja yhtä aikaa, ja koska muutosten tekeminen jälkikäteen on aikaa vievää ja kallista, on kaapeloinnin onnistuttava heti ensimmäisellä kerralla. Onnistunut projekti syntyy huolellisella suunnittelulla ja työnjohdolla sekä luotettavilla työntekijöillä. Meiltä löytyvät kaikki ainekset onnistuneeseen reseptiin!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!