Uudisrakentaminen

Vankasti ja kestävästi

Ota yhteyttä!

Rakennuspalvelu Ab PajaCenter Oy rakentaa erilaiset pienet ja suuret uudiskohteet luotettavasti ja laadukkaasti. Uudisrakentamiseen meillä kuuluvat esimerkiksi omakotitalot, teollisuushallit, rivitalot, kerrostalot, mökit ja paritalot.

Rakennamme kohteet joustavasti joko avaimet käteen -periaatteella alusta loppuun tai vaihtoehtoisesti vain osittain asiakkaan niin halutessa. Uudisrakentamista teemme pääasiassa Satakunnassa ja Pirkanmaalla, mutta sopimuksen mukaan muuallakin Suomessa.

Asiakkaan ehdoilla

Uudisrakentaminen tehdään aina asiakkaan ehdoilla. Tarpeet ja toiveet huomioidaan suunnittelu- ja toteuttamisvaiheessa, jotta lopputuloksena on juuri tarpeiden mukaan toteutettu uudisrakennus.

Rakennusurakan aikana asiakas pidetään ajan tasalla projektin etenemisestä. Hyvällä tiedonvaihdolla pyritään siihen, ettei matkan varrella synny turhia yllätyksiä tai vaikeuksia. Kun tieto kulkee, kaikki luonnistuu paremmin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Talokuvake

Omakoti- ja paritalot

Rakennamme pitkän kokemuksemme turvin laadukkaita ja kestäviä omakotitaloja sekä paritaloja. Teemme urakat alusta loppuun asti tai vaihtoehtoisesti osittain. Omakotitalot ja paritalot rakennamme Satakunnassa ja Pirkanmaalla sekä sopimuksen mukaan muuallakin Suomessa.

Hallikuvake

Teollisuushallit

Rakennamme ammattitaitoisesti erilaiset teollisuushallit pienistä suuriin, jopa yli 1 000 m2:n kokoisiin halleihin saakka. Teollisuushalleja rakennamme Satakunnassa, Pirkanmaalla ja sopimuksen mukaan koko Suomessa. Teollisuushallien rakentamisesta meillä on erityistä osaamista.

Asuntokuvake

Loma-asunnot ja mökit

Toteutamme erilaisten loma-asuntojen ja mökkien rakentamiset Satakunnassa ja Pirkanmaalla. Mökit ja loma-asunnot pystymme rakentamaan alusta lähtien. Teemme tarvittavat kunnallistekniset työt, pohjatyöt, pihatyöt ja lopuksi rakennamme itse loma-asunnon tai mökin.