Rakennus­mestaripalvelut

Projektit huolellisesti ajallaan loppuun

Ota yhteyttä!

Rakennuspalvelu Ab PajaCenter Oy tarjoaa ammattitaitoisia rakennusmestaripalveluitaan yksittäisille rakentajille, rakennusliikkeille ja muille yrityksille. Luotettaviin ja laadukkaisiin rakennusmestaripalveluihimme kuuluvat mm. rakennustyömaiden valvonta, rakennussuunnittelu,

rakennuttamispalvelut, rakennusalan konsultointi ja vastaavan rakennusmestarin palvelut. Rakennusmestaripalveluita tarjoamme pääasiassa Satakunnassa ja Pirkanmaalla, mutta sopimukseen mukaan myös muualla Suomessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Talokuvake

Rakennustyömaiden valvonta

Tarjoamme rakennusmestaripalveluna rakennustyömaiden valvontaa. Ulkopuolisen rakennusmestarin suorittama urakan valvonta varmistaa sen etenemisen ja onnistumisen aikataulun mukaisesti.

Työnaikainen valvonta on erittäin tärkeää, jotta lopputuloksena on kestävä ja toiveita vastaava kokonaisuus. Valitsemalla Ab PajaCenter Oy:n rakennusmestaripalvelut voit olla varma, että rakennus- tai saneerausprojektisi on hyvissä käsissä.

Hallikuvake

Vastaava työnjohtaja

Rakennusmestarin eli vastaavan työnjohtajan vastuulla on rakennustyön johtaminen. Vastaava työnjohtaja valvoo, että rakentamista koskevia säännöksiä ja määräyksiä noudatetaan. Työmailla rakennusmestari huolehtii myös työturvallisuusasioista.

Rakennusluvan ja hyvän rakennustavan noudattamisen valvonta kuuluvat olennaisesti vastaavan työnjohtajan toimenkuvaan. Meillä rakennusmestarit paneutuvat työmaiden asioihin ja tuovat objektiivisen sekä ammattitaitoisen näkemyksen projektin avuksi.

Asuntokuvake

Apuna ja turvana

Rakennusmestaripalvelumme varmistavat, että pienikin rakentaja saa avun ja turvan projektilleen. Tästä huolimatta suuretkaan projektit eivät voi jäädä ammattitaitoisen rakennusmestarin otteen ulkopuolelle.

Ab PajaCenter Oy:n rakennusmestaripalvelut takaavat, että rakennus- tai saneerausprojekti etenee kuten pitääkin, eikä ikäviä yllätyksiä esiinny. Valitse meidät työmaasi rakennusmestariksi, niin jälki on siistiä ja kestävää.