Remontit ja saneeraukset

Turvallisesti ja ammattitaitoisesti

Ota yhteyttä!

Rakennuspalvelu Ab PajaCenter Oy on remonttien ja saneerausten ammattilainen. Toteutamme esimerkiksi keittiöremontit, kylpyhuoneremontit, kattavat huoneistoremontit, pintaremontit, julkisivusaneeraukset, teollisuushallien saneeraukset sekä paljon muuta.

Remontin tai saneerauksen haastavuus tai koko eivät koskaan muodostu ongelmaksi meille. Remontteja ja saneerauksia teemme pääasiassa Satakunnassa ja Pirkanmaalla, mutta työskentelemme sopimuksen mukaan koko Suomessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Kerrostalokuvake

Kattavat huoneistoremontit

Remontoimme ja saneeraamme huoneistot ja asunnot kerrostaloissa, rivitaloissa ja paritaloissa. Teemme myös omakotitalojen peruskorjaukset ja saneeraukset. Remontit suunnitellaan asiakkaan kanssa huolellisesti etukäteen, jotta lopputulos vastaa tarpeita ja odotuksia.

Omakotitalokuvake

Julkisivusaneeraukset

Julkisivusaneeraus on putkiremontin ohella mittavimpia rakennukselle tehtäviä remontteja, minkä vuoksi sen suunnitteluun ja valmisteluun kannattaa käyttää aikaa ja vaivaa. Olemme toteuttaneet menestyksekkäästi useita mittavia julkisivusaneerauksia, joissa rakennukset on palautettu entiseen loistoonsa.

Valitsemalla meidät julkisivuremontin toteuttajaksi, voit varmistua, että rakennus palaa entiseen loistoonsa ja kestää siinä kunnossa pitkälle tulevaisuuteen.

Keittiökuvake

Keittiöremontit

Teemme keittiöremontteja kaikenlaisiin kohteisiin Satakunnan ja Pirkanmaan alueella. Keittiöremontit tehdään useimmiten kalusteita myöten avaimet käteen -periaatteella. Erityisesti keittiöremonteissa panostetaan käytettävyyteen ja kestävyyteen, koska keittiö on asunnon tärkeimpiä ja eniten käytettyjä tiloja.

Kylpyammekuvake

Kylpyhuoneremontit

Kylpyhuoneremontti tulee vastaan kaikissa asunnoissa jossain vaiheessa, joten se kannattaa toteuttaa ennen kuin on "liian myöhäistä". Ennakoivalla remontilla vältetään hintavien kosteusvaurioiden muodostuminen. Ennakoivalla kylpyhuoneremontilla työ saadaan tehtyä myös nopeammin, jolloin asumisviihtyvyys ei alene niin pitkäksi aikaa. Teemme kylpyhuoneremontit turvallisesti ja luotettavasti.

Teollisuushallikuvake

Teollisuushallien saneeraukset

Ab PajaCenter Oy:n ammattilaisilla on vuosien kokemus teollisuushallien rakentamisesta ja saneeraamisesta, jonka ansiosta kykenemme toteuttamaan saneeraukset tehokkaasti ja edullisesti. Vankan ammattitaitomme ansiosta työt tehdään joutuisasti, mutta ikäviltä yllätyksiltä vältytään. Teollisuushallit saneeraamme Satakunnassa ja Pirkanmaalla – sekä sopimuksen mukaan muuallakin Suomessa.

Remonttikuvake

Muut remontit ja saneeraukset

Teemme remontteja ja saneerauksia laidasta laitaan. Edellä mainittujen remonttien lisäksi teemme kattoremontteja pelti-, tiili-, ja huopakattoihin. Teemme myös pintaremontteja. Jos kaipaamasi remontti tai saneeraus ei ollut esimerkeissämme, kehotamme ottamaan yhteyttä meihin!