Maanrakennus

Maa on ystävämme

Ota yhteyttä!

Erilaiset maanrakennusprojektit, kuten maansiirtotyöt, talojen pohjatyöt, vesi- ja viemärikaivuut, viherrakentaminen ja vesirakentaminen ovat vahvaa osaamisaluettamme.

Maanrakentamista teemme pääasiassa Satakunnassa ja Pirkanmaalla sekä sopimuksen mukaan muualla Suomessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Puskutraktorikuvake

Maansiirtotyöt

Teemme erilaiset maansiirtotyöt ripeästi ja tehokkaasti, jolloin asiakas voi jatkaa omaa projektiaan ilman viivästyksiä. Maa-ainekset siirretään kalustomme ja henkilöstömme saumattomalla yhteistyöllä asiakkaan haluamaan kohteeseen. Maansiirtotöitä teemme Satakunnassa ja Pirkanmaalla.

Porakuvake

Talojen pohjatyöt

Teemme talojen ja muiden rakennusten pohjatöitä vankan kokemuksen avulla. Pohjatöitä teemme mm. omakotitaloille, rivitaloille, kerrostaloille ja teollisuushalleille. Pohjatyöt tehdään aina huolellisesti ja suunnitelmien mukaisesti. Pohjatöiden tekemiseen kannattaa valita osaava ja ammattitaitoinen tekijä, koska ne ratkaisevat rakennusprojektin onnistumisen.

Keittiökuvake

Keittiöremontit

Vesi- ja viemäriverkoston toimivuus on ehkäpä merkittävin asuinympäristön viihtyvyyden luoja. Kaivamme erilaiset vesi- ja viemäriputket, sadevesikaivot ja muut putkistot luotettavasti ja turvallisesti. Rakennuspalvelu Ab PajaCenter Oy:llä on vankka osaaminen vesi- ja viemärikaivuiden menestyksekkäästä toteuttamisesta.

Vesirakentamista kuvastava kuvake

Vesirakentaminen

Vesirakentamisen palveluihimme kuuluvat erilaiset laituriratkaisut. Toteutamme yksilöllisiä puurakenteisia ja betonirakenteisia laitureita juuri asiakkaan tarpeiden mukaan. Ruoppaamme myöskin rantoja.

Luomme rantakokonaisuuksia asiakkaan toiveiden mukaisesti avaimet käteen -periaatteella. Myös kala- ja kutuportaiden rakentaminen luonnistuu helposti yhteistyökumppaneidemme avulla.

Puistokuvake

Viherrakentaminen

Viherrakentamiseen kuuluvat erilaiset pohja-, maisemointi- ja istutustyöt. Vehreä ja kaunis ympäristö levittää stressiä, joten siihen panostaminen kannattaa. Olipa kyseessä sitten kotipihan viherrakentamisprojekti tai kunnan puistoalueen maisemointi, me autamme toteuttamaan projektin onnistuneesti. Viherrakentamisen ohella teemme erilaisia pihatöitä ja talvisin lumitöitä.

Virastokuvake

Kunnallistekniikka

Teemme erilaiset kunnallistekniset projektit pitkän kokemuksen ja luotettavan kaluston avulla. Kunnallisteknisiä projekteja toteutamme lähinnä Satakunnassa ja Pirkanmaalla, mutta toimimme sopimuksen mukaan missä tahansa Suomessa. Kunnallistekniikan on aina syytä olla kunnossa!